Om Salgo

Liker du å kjøpe klær uten å overbetale og vet hva smart shopping er? Vil du være oppdatert på tilbudene fra velkjente nettbutikker som Boozt, Zalando, Ellos, Nelly og mange andre, så du kan slippe å følge med på egen hånd hele tiden? Ha lett tilgang til kampanjekoder til dine favorittbutikker? Nå trenger du lenger ikke å åpne tusenvis av faner i nettleseren, fordi du er på utkikk etter den beste kjolen i verden. Alle de kjolene vil være i nyhetsfeeden din, akkurat som andre klær, sko og accessories samlet fra alle dine favorittbutikker

Salgo er en prissammenligningstjeneste som samler klær, sko og accessories fra velkjente nettbutikker på ett sted.

Salgo er en smart shopping, fordi vi viser hvilken butikk har de beste prisene på dine favorittmerker. Nå kan du velge klær, sko og tilbehør på bare noen få klikk.

Hvordan fungerer det smarte kjøpe-systemet Salgo?

Vi samler klær, sko og accessories fra forskjellige nettbutikker og klassifiserer det etter kategori. Deretter sammenligner systemet vårt priser og rabatter på varene.
Å finne den riktige varen på Salgo er lett. Velg en kategori, og sett deretter opp et egnet filter. Videre søker systemet vårt for hvilke butikker som har de minste prisene. I tillegg kan du se kampanjekoder for hvert produkt i disse butikkene.
Når du finner klærne du liker, må du klikke på varene, gå til butikken og kjøpe den til den beste prisen!

Hver dag sammenligner våre servere millioner av produkter for å gjøre handelen rask, effektiv og smart. Spar tid og penger med rask, effektiv og smart handel hos Salgo.no!

Vi ønsker deg en hyggelig shopping opplevelse, Salgo